Tevékenységeink

Sportszervezés

A Hegyalja Old Boys Sportegyesület gerincét a Bodrog SE labdarúgó csapat korábbi játékosai alkotják. Az egyesület kiemelt tevékenysége, hogy tagjai számára rendszeres sportolási lehetőségeket szervezzen hazai pályán és idegenben egyaránt. Emellett tagjaink számára – az aktuális lehetőségeinkhez mérten – biztosítjuk a felszereléseket, az utazási és vendéglátási szolgáltatásokat.

Csapatunk évente több alkalommal is részt vesz idegenbeli labdarúgó tornákon, köztük a nyaranta visszatérően megrendezett Csepel Kupán, és a Tokaj-hegyaljai térségben is rendszeresen lekötünk mérkőzéseket. Célunk, hogy tagjaink számára jó hangulatú és sportszerű kereteket biztosítsunk ahhoz, hogy aktív pályafutásuk végén is űzhessék a labdarúgást.

Rendezvényszervezés

Sportegyesületünk minden év végén, novemberben vagy december elején meghívásos labdarúgó tornát szervez Tokajban. A Hegyalja Kupát először 2009-ben szerveztük meg, később határon túli csapatokat is köszönthettünk, 2015-ben pedig női csapatok is részt vettek a rendezvényen. A mérkőzések mellett vendégeinket házias ételekkel, szálláslehetőséggel és borkóstolással várjuk.

A tokaji teremtorna mellett felkészültünk nagypályás, szabadtéri mérkőzések lebonyolítására is Bodrogkisfaludon, a bárókerti sportpályán. 2016 tavaszán a Nyírség Spartacus NB II-es női labdarúgó csapata és a volt válogatott játékosokkal felálló Budatétény SE is elfogadta meghívásunkat jótékonysági mérkőzéseinkre, majd az utána rendezett fogadásra.

Terveink között szerepel, hogy további rendezvények, például nyári edzőtábor vagy gyermektábor megvalósításában is részt vállalunk akár önállóan, akár partnereink bevonásával. Amennyiben bármelyik rendezvényünk felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Bővebb információ a rendezvényeinkről

Utazásszervezés

Érdeklődés esetén saját csapatunk idegenbeli szereplésének megszervezése mellett partnereinknek is segítséget nyújtunk mérkőzések lekötéséhez, valamint az utazás és szállás megoldásához, női és férfi csapatok számára egyaránt.

Kiegészítő programok és egyéb események szervezése

Széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a Tokaj-hegyaljai térség borászataival, pincészeteivel, szálláshelyeivel, és helyismeretünk révén készen állunk a labdarúgás mellett kiegészítő programok és tematikus zempléni körutak megszervezésére is.

További információ

Ha érdekesnek találja weboldalunkat,
kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre is!