Szponzoráció

 

Eseményszponzoráció

Sportszervezői tevékenységünk mellett nagy figyelmet fordítunk arra, hogy saját rendezvényeinken is lehetőséget teremtsünk labdarúgásra, és szabadidős programok megtartására. Rendezvényeink színvonalát lehetőségeinkhez mérten folyamatosan fejlesztjük, és ezt vendégeink visszajelzése is alátámasztja. A tornáinkon résztvevő csapatok köre évről évre bővül, és többségük rendszeresen visszatérnek hozzánk.

Kiemelt rendezvényünk a 2009 óta létező Hegyalja Kupa, amit minden évben november végén vagy december elején szervezünk meg Tokajban női és öregfiúk csapatok számára. 2015-ben már csaknem 150 vendéget fogadtunk, Facebook oldalunkon majdnem 3000 egyedi felhasználót értünk el, fényképeinket több, mint 12800 alkalommal tekintették meg. A torna után csapatunk meghívást kapott egy spanyolországi labdarúgó tornára is.

A 2016 áprilisában szervezett jótékonysági nagypályás mérkőzéseinkre Bodrogkisfaludon több száz helyszíni néző volt kíváncsi, a Facebookon 7200 egyedi felhasználót értünk el, és a Globo Televízió is beszámolt a rendezvényről, tudósításukat később a Hatoscsatorna is sugározta. A rendezvényre a Nyírség Spartacus NB II-es női labdarúgó csapata, és a volt válogatott játékosokkal felálló Budatétény SE is elfogadta a meghívásunkat.

Névadó szponzor

Partnerünk részére biztosítjuk rendezvényünk elnevezésének lehetőségét, emellett további reklám- és PR felületeket ajánlunk fel megegyezés szerint. A szponzori megjelenésről fotódokumentációt készítünk, amit felhasználunk a kommunikációs tevékenységünk során is. Igény szerint saját csapat delegálására is nyitottak vagyunk.

Hegyalja Kupa 2015 - Fotó: Zempléni Renáta

Rendezvény szponzor

Reklám- és PR felületeken népszerűsítjük partnerünket, emellett egyéb aktivációs lehetőségeket is ajánlunk a vállalat tevékenységéhez illeszkedően. Az eszközök között offline és online felületeket egyaránt elérhetővé teszünk. Egyedi ajánlatok kidolgozására is készen állunk, kérjük, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén!

Termék szponzor

Rendezvényeink szervezése kapcsán örömmel fogadjuk olyan partnerek érdeklődését, akik termékükkel, szolgáltatásukkal kívánnak megjelenni az eseményen. Kiemelt lehetőség az öregfiúk és a női kupa díjainak biztosítása, bizonyos termékkategóriákra (például sör vagy energiaital) kizárólagos beszállítási lehetőség, nyomdai szolgáltatások, catering.

Csapatszponzoráció

Labdarúgó csapatunk évente legalább 5 alkalommal pályára lép különböző kis- és nagypályás mérkőzéseken Borsod-Abaúj-Zemplén megye, és Nyugat-Magyarország különböző helyszínein. Évente visszatérünk a Csepel Kupára, és folyamatosan keressük a lehetőséget további tornarészvételekre. Ehhez partnerek csatlakozását is örömmel fogadjuk.

A szerelésünkön és webes platformjainkon reklámfelületeket alakítunk ki, bővülő kommunikációs csatornáinkon is növekszik az érdeklődés tevékenységünk iránt. Csapatszponzoráció esetén a forrásokat tagjaink sporttevékenységének megszervezésére, játéklehetőségek felkutatására, valamint felszereléseink fejlesztésére fordítjuk.

 

Ha érdekesnek találja weboldalunkat,
kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre is!