Nagypályás labdarúgás

Az évente megszervezett teremtornánk, a Hegyalja Kupa mellett 2016-tól nagypályás labdarúgó mérkőzéseket is szervezünk. Első alkalommal jótékonysági célú barátságos találkozót tartottunk Bodrogkisfaludon, a bárókerti sportpályán női és old boys csapatok számára. A mérkőzések mellett látványos rendőrségi bemutató is színesítette a programot, majd fogadást tartottunk a játékosoknak.

Első alkalommal elfogadta meghívásunkat a Nyírség Spartacus NB II-es női labdarúgó csapata, és a Budatétény SE is, amelyben Pál Zoltán és Zombori Zalán révén volt NB I-es és korábbi válogatott játékos is pályára lépett. A mérkőzéseket és a kiegészítő programot többszáz fős közönség követte figyelemmel a helyszínen, és a Globo Televízió stábja is tudósított az eseményről.

A mérkőzések után zártkörű, 80 fős fogadást szerveztünk a résztvevők és vendégeink számára a pálya melletti teremben, csupán néhány lépésre a korszerű öltözőktől, és az erre a célra lezárt parkolótól.

Kiegészítő program

A mérkőzések szünetében a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztálya tartott technikai bemutatót a közönség tagjainak. Ennek részeként különböző elfogási gyakorlatok, autós elfogás, és védett személy őrzése is megelevenedett a pálya mellett található aszfaltozott téren. A nézők kihangosított kommentárt is hallgathattak.

További rendezvények

A 2016-ban megszervezett jótékonysági mérkőzések alkalmával megbizonyosodhattunk arról, hogy a bárókerti sportpálya és a kiszolgáló létesítmények alkalmasak nagypályás labdarúgó torna, edzőtábor vagy csapatépítő tréningek megszervezéséhez. Az igényes, felújított öltöző, a rendezvényterem, és a pálya melletti aszfaltozott terület összetett programok lebonyolítását is lehetővé teszi. Egyedi rendezvényajánlatainkról itt olvashat bővebben.

Fotógaléria

Ha érdekesnek találja weboldalunkat,
kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre is!