Minőségi termelői borok Erdőbényén

Kerékgyártó József bortermelő pincéje 2016 óta a Hegyalja Old Boys partnere.

Hegyalja Kupa alkalmából és az év többi időszakában vendégeink nagy örömmel látogatnak el az erdőbényei pincébe, ahonnan télen és nyáron is szép emlékekkel távoznak.

Kövessen a Facebookon!Kerékgyártó Pince a Bor, mámor, Bénye honlapon
Kerékgyártó József bortermelő

Kerékgyártó József bortermelő

1998-tól foglalkozom szőlőtermesztéssel és borászattal.

A szőlőterületeink az erdőbényei Mulató domb délkeleti és délnyugati lejtőin találhatók, melyeken furmint, hárslevelű és muskotály szőlőfajtát termesztünk, hagyományos és kordonos művelési móddal.

Borainkat kizárólag a tokaji hagyományos (oxidatív) technológiával készítjük, melynek folyamán minimális borászati segédanyagokat használunk. Erjesztés, érlelés és tárolás fahordóban történik.

Borkóstolás

Pincénkben félszáraz, száraz, félédes és édes borokat kínálunk, valamint aszú bort, ha az idő kedvez a szőlőszemeknek.

Férőhely szűkében kisebb létszámú csoportok borkóstoltatására van lehetőség, melyhez előzetes bejelentkezés szükséges; de egyéni vendégeknek is érdemes a látogatás előtt telefonon egyeztetni.

Jelentkezzen be hozzánk!
Borkóstolás
Vendéglátás

Vendéglátás

Ha étkezésre is igényt tartanak, mindenféleképpen jelezni szíveskedjenek!

Amit kínálunk: pogácsa, sós – sajtos rúd, lepcsánka vagy krumpli lángos, illetve egytál étel (pl.: babgulyás, töltött káposzta stb.).

Minden érdeklődőt, kedves vendéget szeretettel várunk pincénkben!

Tokaj-Hegyalja és Erdőbénye

Tokaj Hegyalja Magyarország északkeleti részén hazánk egyik legszebb, és legnyugodtabb térsége, világhírű borai mellett természeti adottságairól és vendégszeretetéről is jól ismert. A történelmi borvidék az UNESCO világörökségi listájára is felkerült.

Bővebben HegyaljárólErdőbénye honlapja