Hegyalja Kupa

A Hegyalja Kupa egy meghívásos labdarúgó torna, amelyet minden év végén, novemberben vagy decemberben rendezünk Tokajban, a Tokaji Ferenc Gimnázium tornatermében. A tornán rendszeresen köszönthetjük visszatérő vendégeinket Budapestről és környékéről, korábban külföldi csapatok is megtiszteltek minket a részvételükkel, és 2015 óta női csapatok is pályára lépnek.

 • 2010

  Az 1. Hegyalja Kupa

  Első alkalommal rendeztük meg a Hegyalja Kupát Tokajban.

 • 2011

  Nemzetközi torna

  Határainkon túlról érkező csapatot is vendégül láthattunk.

 • 2015

  Női Kupa

  Az old boys mérkőzések mellett négycsapatos női kupát is rendeztünk.

Tornánk baráti hangulatú, sportszerű mérkőzések jellemzik, sérülés még nem történt a találkozókon. A torna után díjátadást rendezünk, házias ételt szolgálunk fel vacsorára, és zenés-táncos estet szervezünk az érdeklődők számára. Vendégeinknek a legkézenfekvőbb szálláslehetőség a gimnázium kollégiuma, de igény szerint más lehetőségeket is tudunk ajánlani.

A rendezvény elsődleges célja, hogy kellemes légkörben teljenek a mérkőzések, a csapatok tagjai közben megismerhessék egymást, és vendégeink a látogatásuk alatt a játék mellett ízelítőt kapjanak a kiváló Tokaj-hegyaljai borokból is. Bár tornánk hagyományosan a téli időszakra esik, számos szabadidős programot tudunk javasolni az év e szakaszában érkezők számára is.

A Hegyalja Kupa meghívásos rendezvény, így biztosítható a résztvevők sportszerű hozzáállása, a kitűnő hangulat, és a torna pontos lebonyolítása is. Ettől függetlenül örömmel fogadjuk érdeklődő női és old boys csapatok jelentkezését is, mert mindig örömmel ismerkedünk meg olyan csapatokkal, akik szívesen csatlakoznak a kezdeményezésünkhöz, és hozzánk hasonlóan szeretik a labdarúgást. Írjon nekünk elérhetőségeink egyikén!

Labdarúgás

Női és old boys kupa összesen több, mint 100 játékos részvételével, sportszerű, baráti hangulattal.

Tokaji borok

A térség elmaradhatatlan része az egyedülálló borkultúra, amit örömmel bemutatunk vendégeinknek.

Vendéglátás

Napközben hideg étel- és italfogyasztással, este házias vacsorával várjuk vendégeinket.

Prémium szolgáltatás

Rendezvényünk célja, hogy anyagi korlátok ne nehezítsék a csapatok részvételét, de igény szerint készséggel összeállítunk prémium kategóriás vendéglátási csomagot is, kiegészítő programokat a mérkőzések előtt és után, valamint a családtagok részére is. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Életképek

Ha érdekesnek találja weboldalunkat,
kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre is!