Egyedi rendezvények

Sportegyesületünk a 2010 óta minden évben megrendezett Hegyalja Kupa és a nagypályás mérkőzések szervezése révén nagy tapasztalatot szerzett különböző sporttal kapcsolatos rendezvények, összejövetelek sikeres lebonyolítása terén. Vendégül láthattunk már külföldi csapatot, korábbi válogatott játékosokat, fegyveres testületek tagjait, és vállalati dolgozókat egyaránt.

Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink közül több csapat is rendszeresen visszatér az általunk szervezett eseményekre, és évről évre egyre többen csatlakoznak a kezdeményezésünkhöz, így 2016-ban már több, mint 150 főt köszönthetünk a Hegyalja Kupán. A színvonal folyamatos emelése érdekében aktívan keressük partneri együttműködések kialakításának lehetőségét.

Saját rendezvényeink mellett örömmel hasznosítjuk tapasztalatainkat és helyismeretünket további megkeresések kiszolgálására. Felkészültünk vállalati labdarúgó tornák megszervezésére teremben és szabadtéri nagypályán egyaránt, beleértve a rendezvény sportszakmai lebonyolítását, a vendéglátás, borkóstolás, kiegészítő szórakoztató programok, és a szállás biztosításával együtt.

Az egyedi labdarúgó torna mellett nyári edzőtábor, csapatépítő tréningek, élményszerző kirándulás és egyéb rendezvények kidolgozására is nyitottak vagyunk. A térségben különböző szintű és költségvetésű ellátás rendelkezésre áll, így a szállodáktól  a kollégiumig különböző változatokat tudunk ajánlani a költségvetéstől függően.

Ha érdekesnek találja weboldalunkat,
kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre is!